Saltar al contingut

Vols a Santa Cruz de Tenerife des de Barcelona

Troba vols barats
 

Vols a Santa Cruz de Tenerife des de Barcelona

Vols Barcelona - Santa Cruz de Tenerife voli de Barcelona a Santa Cruz de Tenerife als millors preus del mercat. Vols de Barcelona (Barcelona-Josep Tarradellas Barcelona El Prat) a Santa Cruz de Tenerife ( Tenerife Sud-Reina Sofia, Tenerife Nord-Los Rodeos) amb Destinia. Per a buscar disponibilitat i reservar el seu vol Barcelona - Santa Cruz de Tenerife miri el quadre de dalt i triï la data de sortida i la de retorn si ho desitja. També podrà comprar varis bitllets d'avió Barcelona (aeroport de Barcelona-Josep Tarradellas Barcelona El Prat) - Santa Cruz de Tenerife (aeroport de Tenerife Sud-Reina Sofia, Tenerife Nord-Los Rodeos) alhora, triant els adults, nens i bebès que viatjaran. Pot realitzar un filtrat del tipus de vol si només desitja vols directes a Barcelona - Santa Cruz de Tenerife, múltiples destinacions o ponts aeris.

Informació

Zones horària: Barcelona (UTC +2), Santa Cruz de Tenerife (UTC +1), diferència 1 hora/hores

Barcelona i Santa Cruz de Tenerife estan separats per 2198 kilòmetres, calculant un temps aproximat de vol de 03:08 h (pot variar per la climatologia o rutes àrees)

Aeroports propers a Santa Cruz de Tenerife

Tots els aeroports de Santa Cruz de TenerifePrincipals destinacions a Espanya

Reserva ja els teus vols des de Santa Cruz de Tenerife (Espanya) a les ciutats més importants del món. En el quadre de sota t'oferim els vols de Santa Cruz de Tenerife (Espanya) a les principals ciutats.

Llistat

Mapa

El temps

Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Barcelona

8 °C

  • 12 km/h - viento
Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Santa Cruz de Tenerife

16 °C

  • 21 km/h - viento