Saltar al contingut

Vols a Berlín des de Palma

Troba vols barats
 

Vols a Berlín des de Palma

Vols Palma - Berlín voli de Palma a Berlín als millors preus del mercat. Vols de Palma (Palma de Mallorca) a Berlín ( Berlín-Tegel, Berlin, Tempelhof, Berlín-Schönefeld, Berlín-Brandeburgo-Willy Brandt) amb Destinia. Per a buscar disponibilitat i reservar el seu vol Palma - Berlín miri el quadre de dalt i triï la data de sortida i la de retorn si ho desitja. També podrà comprar varis bitllets d'avió Palma (aeroport de Palma de Mallorca) - Berlín (aeroport de Berlín-Tegel, Berlin, Tempelhof, Berlín-Schönefeld, Berlín-Brandeburgo-Willy Brandt) alhora, triant els adults, nens i bebès que viatjaran. Pot realitzar un filtrat del tipus de vol si només desitja vols directes a Palma - Berlín, múltiples destinacions o ponts aeris.

Informació

Palma i Berlín estan separats per 1657 kilòmetres, calculant un temps aproximat de vol de 02:22 h (pot variar per la climatologia o rutes àrees)

Aeroports propers a Berlín

Tots els aeroports de BerlínPrincipals destinacions a Alemanya

Reserva ja els teus vols des de Berlín (Alemanya) a les ciutats més importants del món. En el quadre de sota t'oferim els vols de Berlín (Alemanya) a les principals ciutats.

Llistat

Mapa

El temps

Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Palma de Mallorca

16 °C

  • 8 km/h - viento
Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Berlín

17 °C

  • 10 km/h - viento