Saltar al contingut

Vols a Cluj-Napoca des de Bucarest

Troba vols barats

Vols a Cluj-Napoca des de Bucarest

Vols Bucarest - Cluj-Napoca voli de Bucarest a Cluj-Napoca als millors preus del mercat. Vols de Bucarest (Bucarest-Henri Coanda, Bucarest-Baneasa Aurel Vlaicu) a Cluj-Napoca ( Cluj-Napoca) amb Destinia. Per a buscar disponibilitat i reservar el seu vol Bucarest - Cluj-Napoca miri el quadre de dalt i triï la data de sortida i la de retorn si ho desitja. També podrà comprar varis bitllets d'avió Bucarest (aeroport de Bucarest-Henri Coanda, Bucarest-Baneasa Aurel Vlaicu) - Cluj-Napoca (aeroport de Cluj-Napoca) alhora, triant els adults, nens i bebès que viatjaran. Pot realitzar un filtrat del tipus de vol si només desitja vols directes a Bucarest - Cluj-Napoca, múltiples destinacions o ponts aeris.

Informació

Bucarest i Cluj-Napoca estan separats per 324 kilòmetres, calculant un temps aproximat de vol de 00:28 h (pot variar per la climatologia o rutes àrees)

Aeroports propers a Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (CLJ):

La distància de l'aeroport de Cluj-Napoca al centre de Cluj-Napoca és de 8,175 Km

Hotels a propers a l'aeroport de Cluj-Napoca (CLJ)

Tots els aeroports de Cluj-NapocaPrincipals destinacions a Romania

Reserva ja els teus vols des de Cluj-Napoca (Romania) a les ciutats més importants del món. En el quadre de sota t'oferim els vols de Cluj-Napoca (Romania) a les principals ciutats.

Llistat

Mapa

El temps

Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Bucarest

1 °C

  • 8 km/h - viento
Previsió del temps per a avui: ()

Previsión del tiempo para hoy: Cluj-Napoca

0 °C

  • 4 km/h - viento